Utakmicu 7. kola ABA Lige Cibosi igraju u nedjelju u 17 sati kod Krke u Novom Mestu. Odlična Krka koja je na pet pobjeda uz samo jedan poraz, onaj iz 4. kola kod Igokee, Vukovima će sigurno biti težak protivnik. Ipak, nedjeljna pobjeda nad Szolnokijem i dolazak novog igrača Vlade Ilievskog među Vukove su donijeli novi val pozitivne energije.

Krka ima score 5:1 u dosadašnjim utakmicma i visoko su na tablici. Armstead igra na vrhunskom nivou i u momentima kad se lomi utakmica preuzima odgovornost i završava. Znamo da su sve momčadi trenera Džikića kvalitetne, obrambeno igraju pametno i igraju na iskusan način. Sigurno da nas čeka težak posao, ali nemamo što izgubiti. Dobro smo trenirali pa prema tome očekujem da i na nedjeljnom gostovanju pokažemo dobru igru. I njima je ova utakmica bitna jer zasigurno, i to s pravom, žele ostati u borbi za visoku poziciju. S obzirom na naše dosadašnje prezentacije, sigurno očekuju pobjedu no na nama je da se postavimo kako treba i da se pokažemo u boljem izdanju, rekao je Slaven Rimac najavljujući utakmicu s Krkom.

Perspektivni mladi Cibos Ante Toni Žižić dodao je: Dočekuje nas jako čvrsta ekipa koja je za ovu sezonu složila kvalitetan roster što i rezultatima pokazuju. Krka je u ulozi favorita no mi smo se dobro pripremali i znamo što nas čeka u Novom Mestu. Nadam se najboljem mogućem ishodu, naravno, u našu korist!

U sastavu Cibone za ogled s Krkom trebo bi biti i novopridošli Vlado Ilievski.

Iako će mu trebati određeno vrijeme da se prilagodi na ekipu i suigrače, Ilievski je profesionalac i došao je u dobrom stanju pa ga se definitivno može koristiti odmah, rekao je Rimac.