U utakmici 10. kola A-1 Lige za prvaka Cibona gostuje kod KK Zagreb. Sutrašnji susret u Trnskom najavili su trener Slaven Rimac i igrač Martin Junaković.

“Pred utakmicu protiv Zagreba ipak smo dobili dan više odmora koji smo vjerujem pametno iskoristili. Jučer smo malo odmorili igrače, a danas ćemo odraditi kvalitetan trening. Utakmicu ćemo dočekati spremni, bez ozbiljnijih problema u momčadi. Očekujem zahtjevnu utakmicu jer uvijek su susreti sa Zagrebom bili teški. Volio bih da sutra utakmica prođe lakše i da se, s obzirom na Cedevitu u subotu, ne istrošimo previše mentalno. Bit ćemo spremni no sigurno će i oni spremno dočekati nas”, rekao je Rimac.

Martin Junaković: “Zagreb je jako dobra ekipa što su i pokazali protiv nas u polufinalu Kupa. Jasno je da svakoga mogu pobijediti no mi smo u pobjedničkom ritmu i smatram da si ne smijemo dopustiti da ekipa koja dolazi iz nižeg ranga natjecanja dođe do pobjede. Moramo svih četrdeset minuta kontrolirati utakmicu i uči sa sto posto energije pa vjerujem da onda naša pobjeda neće biti upitna.”

Sutrašnji susret KK Zagreb – KK Cibona odigrat će se u Sportskoj dvorani “Trnsko” u 18:30 sati uz prijenos na TV Sportklub.