Sutra u 18:30 sati u Draženovom domu na rasporedu je zagrebački derbi. Vukovima u goste dolaze Mravi koji iz susreta u Kupu Krešimira Ćosića imaju pobjedu nad Cibonom. A-1 Ligu za prvaka oni su otvorili porazom na gostovanju kod Jollyja no u drugom su kolu na domaćem parketu bili bolji od riječkog Kvarnera. Cibona nakon dvije dosadašnje pobjede s puno motiva ide i po treću.

Slaven Rimac: „S obzirom da su nas nedavno dobili u Kupu, moramo biti jako oprezni. Mislim da će cijela ekipa biti motivirana kako bi im vratili za taj poraz. Dobro poznajemo i ekipu i trenera Zagreba. U našem sasatavu svi su zdravi. Treća nam je utakmica u sedam dana pa je nešto napornije, no što se energetskog dijela tiče, ne bi trebalo biti nikakvih problema. Smatram da je u našem posljednje susretu s naše strane nedostajalo koncentracije. Podsvjesno smo očito mislili da Zagreb nije dovoljno kvalitetan da nas pobijedi. Domaće prvenstvo donosi drugačiji stil košarke pa vjerujem da ćemo se brzo prilagoditi i iz kola u kolo biti bolji.“

Pozivamo sve ljubitelje košarke na sutrašnju utakmicu Cibone i Zagreba – Košarkaški centar Dražen Petrović, 8. travnja u 18:30!