Vukove nakon pobjede na gostovanju kod Krke čeka još jedna utakmica u gostima. U srijedu će u 6. kolu Eurokupa u 20:30 gostovati kod francuskog Le Mansa. Cibona će, ovaj put pod trenerskim vodstvom Slavena Rimca, pokušati prekinuti niz europskih poraza.

Slaven Rimac: „Le Mans je ekipa koja igra dosta promjenjivo. Bilo je tu i fenomenalnih partija i nekih lošijih izvedbi pa sutra sigurno neće biti lagana utakmica. Očekuje nas puno atletskih igrača koji jako dobro trče, jako dobro skaču i mogu igrati jako dobru obranu. S obzirom na to, moramo imati dobar protok lopte te igrati pametno i strpljivo. Mislim da imaju problema u branjenju pick and rolla tako da ćemo ih tu pokušati napasti. Na vanjskim pozicijama imaju nekoliko nižih igrača tako da i tu vidim priliku za naš napad s leđa s Rozićem, Strawberryem … uglavnom, očekujem dobru utakmicu uz maksimalan angažman svih igrača. Mislim da je, sudeći po ovome što smo vidjeli u posljednja dva dana te u utakmici s Krkom, moja momčad u solidnom stanju.”

U Eurokupu je Cibona na začelju skupine A dok je sutrašnji protivnik Le Mans treći s tri pobjede i dva poraza. U posljednjem kolu ovog natjecanja Francuzi su poraženi kod kuće od Telenet Ostendea.