U derbiju 5.kola ABA lige u subotu (17.00) Cibona će ugostiti Cedevitu. Bit će to sjajna prigoda Vukovima da pobjedom vrate samopouzdanje protiv gostiju koji su jedina neporažena momčad lige. Trener Cibosa Neven Spahija svjestan je težine i važnosti utakmice “Cedevita je u prošlu utakmicu ušla znatno spremnija, ali mi smo u svakom slučaju bolji nego što smo bili pred tu utakmicu”… prisjetio se Spahija prvog dvoboja ovih momčadi u finalu Kupa Dražena Petrovića kada je slavila Cedevita i dodao ” Sutra je fenomenalna prilika da igrači pokažu karakter te da se odigra bolja utakmica. Kvaliteta Cedevite je neupitna, a dosad nismo igrali protiv boljih od njih. Sutrašnja je utakmica jako bitna. Prvenstveno zbog atmosfere u ekipi i općenito. Ovo je jedan pravi derbi i uvijek je dobro pobijediti takvu utakmicu”.

Kapetan Cibone Marin Rozić nada se podršci navijača i vjeruje u pobjedu te se prisjeća posljednjeg poraza u srijedu kod Nymburka “U Češkoj igrali smo protiv jedne kvalitetne ekipe prepune iskustva i dobrih igrača. Mislim da smo odigrali jednu bolju utakmicu u usporedbi s Budućnosti. Nažalost nam je nedostajalo koncentracije.”

Ovo je prigoda da navijači ispune Draženov Dom u subotu poslijepodne u vrlo važnoj utakmici za Cibonu gdje se pobjedom vraćaju u gornji dio ABA lige.