U srijedu (18.00) je pred Cibonom susret 2.kola A skupine Eurokupa. Vukovi odlaze na gostovanje u Češku kod ČEZ Nymburka. Obje momčadi su u prvom kolu zabilježile poraze. I dok je Cibona poražena u Zagrebu od Le Mansa, Nymburk je poražen na gostovanju kod Oostendea. Treba reći da je Nymburk ove godine igrao kvalifikacije za Euroligu i da je prije tri sezone nastupao u ABA ligi.

”Čaka nas teška utakmica, ali idemo gore odigrati što je moguće bolje i tražiti pobjedu koja bi nam puno značila”..naglasio je krilni centar Cibosa Marko Jagodić – Kuridža, dok se trener Neven Spahija još dodatno upoznaje za slijedećim suparnikom Vukova koji u utorak nakon treninga odlaze u Nymburk koji se nalazi 45 km od Praga.

”Radi se o momčadi koja je generalno gledajući cijeli roster iskusnija momčad o nas. Ali mi nemamo izbora. U svakoj utakmici idemo na pobjedu jer to je obaveza Cibone. Osobno poznam njihova četiri igrača i još ćemo se do utakmice dodatno pripremiti kroz gledanje njihovih utakmica” te se osvrnuo na posljednja dva susreta Cibone u kojima su doživljeni porazi od Le Mansa i Budućnosti.”Gledajući naša dva posljednja susreta protiv Le Mansa i Budućnosti mislim da je ključna bila treća četvrtina u kojoj smo dosta pali. I dok smo se protiv Le Mansa vratili, to u Podgorici nismo uspijeli. U obrani smo radili nedopuštene greške na ovom nivou. Imamo slab šut i onda jednostavno moramo dobru obranu igrati. Mi imamo napadački talent i ja vjerujem da će nam šut proraditi. Sve polazi od obrane koju jednostavno moramo igrati više od sedam minuta jer je to okvirno vremenski malo. Priliku će i dalje dobivati mladi igrači što neće meni biti alibi već potreba”…zaključio je Spahija.