Cibona se nakon prvog nastupa u Eurokupu ove sezone okreće ABA ligi i vrlo teškom gostovanju u subotu u Podgorici kod Budućnosti Voli. Zanimljivo da su obje momčadi doživjele tijesne poraze u prvom kolu Eurokupa. I dok je Cibona poražana na domaćem parketu od Le Mansa 78:76, Budućnost je doživjela poraz na gostovanju kod grčkog Paoka 85:84.

”Bez obzira na poraz od Le Mansa ekipa je u dobrom stanju.Imamo još nešto ekstra treninga da se pripremimo za Budućnost. Mislim da je to jedna od najboljih momčadi u ligi, odnosno momčad koja će se boriti za final four. Vrlo bitno mi je vidjeti reakciju mojih igrača u Podgorici gdje je prava domaća atmosfera. Svi su zdravi i ja se nadam jednoj dobroj utakmici”..naglasio je trener Cibone Neven Spahija uoči puta u glavni grad Crne Gore.

Vukovi su u prva tri kola ubilježili dvije pobjede i jedan poraz, dok su njihovi subotnji domaćini u prva tri kola slavili jednom (Zadar) i doživjeli dva poraza. Ne treba ni govoriti koliko bi Cibosima odlično došla pobjeda u gostima protiv momčadi koja će biti veliki konkurent u borbi za finala four ABA Lige.

Susret iz SC Morača će izravno prenositi Arenasport 1 u subotu od 17.00 sati.