U pretposljednjem kolu regularnog dijela ABA Lige Cibona će u nedjelju 17. ožujka u 17 sati gostovati kod Cedevite u Domu sportova.

Na današnjoj konferenciji za novinare u Domu košarke Cedevita na Zagrebačkom velesajmu sudionici nedjeljnog derbija i predstavnici Hrvatskog paraolimpijskog odbora zajednički su najavili utakmicu, ali i tombolu Zaklade Paraolimpijac. Svi će gledatelji prije početka susreta i za vrijeme poluvremena imati priliku za samo 10,00 kn kupiti srećku za tombolu. Izvlačenje će se održati tijekom stanke između dva poluvremena, a sav prihod od tombole namijenjen je Zakladi Paraolimpijac. Hrvatski paraolimpijski odbor pokrenuo je Zakladu Paraolimpijac čija je svrha vrhunskim sportašima s invaliditetom omogućiti poboljšanje njihovih vještina i osigurati materijalne uvjete koje ima i svaki sportaš bez invaliditeta.

Na spomenutoj konferenciji za novinare Cibose su predstavljali kapetan Marin Rozić i pomoćni trener Slaven Rimac koji su, zajedno s predstavnicima Cedevite, Marinom Baždarićem i Vladanom Alanovićem, istaknuli svoju podršku te pozvali posjetitelje da dođu na nedjeljnu utakmicu, sudjeluju u tomboli te tako doprinesu ovoj humanitarnoj akciji. Ispred Hrvatskog paraolimpijskog odbora prisutnima su se obratili i zahvalili Ticijan Komparić, glavni tajnik HPO-a i Matija Grebenić, uspješni plivač koji je Hrvatsku predstavljao na prošlogodišnjim Paraolimpijskim igrama u Londonu.

20130313-211758.jpg

20130313-211806.jpg

20130313-211813.jpg