Dario Šarić, naša najveća košarkaška zvijezda i dečko koji svojim igrama oduševljava domaću, ali i europsku publiku, pokazao je da je ne samo odličan igrač već i veliki humanitarac. Danas je svojim doprinosom izgradnji doma za osobe s cerebralnom paralizom pokazao svoje veliko srce i imenovan je Dobrom dušom Bauerfeinda i najmlađim ambasadorom akcije Lavandon za CeDePe dom. CeDePe je udruga osoba s cerebralnom i dječjom paralizom Zagreb, koje brine za kvalitetan život osoba s paralizom te njihovu socijalnu uključenost. Tvrtka Bauerfeind uz pomoć ambasadora akcije “Lavandon za CeDePe dom” udruzi želi omogućiti prijeko potreban stan za korisnike koji imaju financijskih i egzistencijalnih problema.

“Želimo potaknuti građane na kupnju Lavandon cipela, čime pomažu zdravlju nogu i kralježnice, ali doprinose i spomenutoj humanitarnoj akciji. Lavandon cipele vrhunske su kvalitete, ručno izrađene od vrhunske kože. S personaliziranim anatomskim uloškom jamstvo su udobnosti za vaša stopala i zdrav korak. Uz pomoć Dobrih duša i ambasadora kao što je to danas pokazao Dario Šarić, osigurat ćemo sredstava za kupnju stana.” poručili su iz tvrtke Bauerfeind.

“Radostan sam što svoje profesionalne uspjehe mogu iskoristiti za javno djelovanje i što mogu pomoći. Pozivam sve koji mogu neka se uključe u akciju jer će osigurati sebi vrhunske cipele, a uz to pomoći plemeniti cilj akcije.” poručio je Dario Šarić. Nakon mjerenja stopala Dario si je izabrao moderan model Lavandon cipela od brušene kože, s anatomskim uloškom izrađenim baš za njegovo stopalo te kupnjom povećao fond za kupnju CeDePe stana.