Cibosi u 16. kolu ABA Lige gostuje u Beogradu. U subotu će dečki odmjeriti snage s Partizanom i sigurno je da ih čeka teško gostovanje. Ipak, ogled starih suparnika u prvom dijelu sezone završio je domaćom pobjedom Cibone (80:72). Momčad Danijela Lutza je kompletna i sutrašnja će utakmica pokazati što se napravilo u proteklom periodu intenzivnog treninga.

Trener Lutz pohvalio je svoju ekipu: „Nakon utakmice s Mađarima smo, s iznimkom Badnjaka i Božića, trenirali svaki dan. Moram pohvaliti momčad koja je bila receptivna i dobro je prihvatila rad koji nije bio nimalo jednostavan, pogotovo za ovaj dio sezone, no zajednički je zaključak bio da se radi o ulaganje koje nam itekako može koristiti u budućnosti. Idemo evidentirati što smo napravili.

U najavi sutrašnje utakmice Lutz je dodao: „Svjedočili smo i ove sezone da i momčadi tipa Barcelone i CSKA ne mogu doći u Beograd i reći da su izraziti favoriti protiv Partizana. Nas zanima da od prvog trenutka uđemo kako smo završili prošlu godinu, izuzetno prezentni, da se cijelo vrijeme ponašamo maksimalno odgovorno i da imamo veliku koncentraciju.

Susret je na rasporedu u subotu 5. siječnja u 21:00 uz izravni prijenos na TV Arena Sport.