Nakon dobre predstave Cibosa u Laktašima, koja nažalost nije završila pobjedom, sutra je pred dečkima nova prilika. Nakon odgode zbog vremenskih neprilika koje su ih spriječile u dolasku na utakmicu u utorak, susret 14. kola ABA Lige MZT Skopje Aerodrom – Cibona odigrat će se sutra u 20:30.

Trener Danijel Lutz najavio je da Cibona u Skopje ide po pobjedu te dodao: „Želimo oplemeniti dobre stvari koje radimo u zadnje vrijeme, izbaciti padove i dekoncentracije. Opstrukcija lagane i gotovo haklerske igre MZT-a te maksimalno čvrsta obrana su nešto što će trasirati put prema pobjedi. MZT je izuzetno iskusna momčad koja igra u skraćenoj rotaciji. Njihovi visoki igrači surađuju sjajno u napadu, atipično su dobri šuteri iz vana (Gečevski, Čekovski). Vanjska linija radi dobar defenzivni pritisak predvođeni Otaševićem i Bakićem, a Davis i posebice Stojanovski će svojim scoringom usmjeriti utakmicu u korist svoje momčadi.

Odgoda utakmice Vukovima je donijela nekoliko dana za kvalitetne treninge pa vjerujemo da će se to vidjeti i sutra na terenu. Dečki večeras putuju u Skopje.