Vukovi će sutra navečer, od 21:00, odmjeriti snage s vodećom momčadi ABA Lige. Igokea ima samo dva poraza u dosadašnjih 12 kola s tim da su pobjeđivali u svim do sada odigranim domaćim susretima.

Najavljujući sutrašnju utakmicu, trener Cibosa Danijel Lutz istaknuo je kvalitetu suparnika: „Trenutno su lider lige iz plastičnog razloga – to su sjajno istrenirani momci koji više nego itko drugi u ligi igraju zajedno, gledaju na ekstra dodavanje i traže igrača u boljoj poziciji. Imaju izvanrednog playmakera i ‘post igru’, a na to se nadovezuju iskusni igrači. S Hammondsom i Edwardsom, pa Joksimovičem, Štembergerom, Jorovićem i Dozetom, riječ je o ekipi koja odlično radi. Mi smo od posljednje utakmice odradili dva odlična treninga u visokoj kvaliteti. Visoki je fokus, vrlo smo svjesni onoga što moramo napraviti za dobiti utakmicu koja je pred nama. Detektirali smo najvažnije stvari u njihovoj igri, a koliko ćemo to primijeniti na parketu usmjerit će i našu šansu da dobijemo utakmicu.

Na pitanja o Smushu Parkeru Lutz je rekao: „Nisam siguran hoće li Parker biti registriran do sutrašnjeg susreta no, iako nije u savršenom fizičkom stanju, odradio je nerealno dobar trening. Riječ je o igraču koji svojim iskustvom može kompenzirati to što nije fizički najspremniji.

Ostatak Lutzove momčadi zdrav je i spreman za sutrašnju utakmicu koju uživo prenosi TV Arena Sport.