U subotu 3. studenog Cibona će u 7. kolu ABA Lige gostovati kod ekipe Budućnost VOLI u Podgorici.

Nakon dvije uzastopne domaće pobjede momčad Veljka Mršića putuje u goste ekipi koja također, nakon šest kola, ima omjer od tri pobjede i tri poraza.

Veljko Mršić: „Pred nama je dosta teško gostovanje protiv momčadi koja je poznata kao vrlo agresivna, možda i najagresivnija u Ligi. Opet je, nakon Širokog, na redu momčad koja je već dugo na okupu s istim trenerom i istim sustavom. Znamo što nas čeka, no idemo odigrati što bolje pa ćemo vidjeti hoće li to biti dovoljno za našu pobjedu. Igraju dosta kolektivnu košarku, dosta pick and roll igre. Prednjače njihovi igrači Popović i Ivanović na koje moramo pripaziti. Mi ćemo igrati bez Hamiltona i Zubčića koji su ozlijeđeni, s dva visoka igrača Jagodićem i Žižićem, a u sastavu će biti i Marko Arapović.

Marko Jagodić-Kuridža: „U subotu igramo u Podgorici i znamo da nas očekuje teška utakmica s obzirom da oni igraju dobro kod kuće. Mi idemo dati sve od sebe. Dobro smo trenirali ovaj tjedan. Ukoliko sve trenerove zamisli prenesemo na teren, očekujemo i povoljan rezultat.

Utakmica u Podgorici na rasporedu je u subotu u 21:00 uz prijenos na TV ArenaSport Zagreb.