Cibose ovaj tjedan čeka još jedna utakmica. Nakon poraza od njemačkog Ulma u drugom kolu Eurokupa, slijedi utakmica protiv Splita u devetom kolu ABA Lige. Nakon jučerašnjeg napornog puta iz Ulma, Vukovi danas putuju u Split gdje će sutra od 16:30 pokušati izboriti petu pobjedu u ABA Ligi.

Iako u dosadašnjem natjecanju Split ima 5 poraza i 3 pobjede, na domaćem su terenu izgubili samo jednu utakmicu, onu u sedmom kolu od Partizana. Cibosi su u posljednjem kolu, nakon tri uzastopne pobjede, poraženi na domaćem terenu.

Trener Veljko Mršić: „Nakon domaćeg poraza od Radničkog ovo nam je važna utakmica. Split dobro poznajemo. Radi se o iskusnoj momčadi koja je dosta uigrana. Na poziciji razigravača Subotić vodi igru. Drugi playmaker je Vujčić koji igra na pozicijama 4 i 5. Otvorene opcije u napadu ima Mimica na kojeg također trebamo obratiti pažnju. I ostatak momčadi krasi kvaliteta. Tu je Vukušić, Sobin … Znamo njihove vrline i mane pa ćemo sutra pokušati odigrati najbolje moguće jer je to jedini način da ostvarimo pobjedu. Kako bi se vratili na pobjedničke staze prvenstveno očekujem da se ozlijeđeni dvojac Zubčić i Hamilton što prije vrate i uđu u kontinuitet treninga. Oni su nam jako bitne karike u momčadi. Hamilton još nije u idealnom stanju no morat će stisnuti zube. Zubčić je danas odradio dio treninga s ostatkom momčadi, putuje u Split pa ćemo vidjeti.

Utakmicu uživo možete gledati na TV Arena Sport.