I ovog vikenda Cibona igra kod kuće. U subotu, 27. listopada, u 17 sati, u Draženovom domu Vukovi će ugostit momčad Široki WWin.

Nakon prošlotjedne pobjede nad Zadrom vjerujemo u još jednu pobjedu koja bi Cibosima donijela novi optimizam i izjednačenje omjera pobjeda i poraza. Sutrašnji protivnik, kao i Cibona, ima omjer 2 – 3. U dosadašnjem dijelu natjecanja Široki je ostvario tijesne pobjede, u trećem kolu protiv Szolnokija (102:101) te prošlu nedjelju protiv Krke (73:68), no i oni su, kao i Cibona i tijesno gubili u ostalim odigranim susretima.

Uoči sutrašnje utakmice trener Vukova Veljko Mršić rekao je: „Sastajemo se s ekipom koju poznajemo jako dobro, kao i oni nas. Imaju i odličnu unutarnju igru i vanjske igrače koji vole igrati dosta picka. Ipak mi igramo doma i moramo na njihovu agresivnost odgovoriti našom agresivnošću kako bi do izražaja došlo veće iskustvo pojedinih naših igrača. Nažalost, morat ćemo i ovu utakmicu igrati bez Zubčića. Ne trebam govoriti koliko nam je on važan i koliko daje na napadačkoj kreaciji, dubini i širini. Imamo još nekih problema no tek sutra ćemo vidjeti u kakvom ćemo sastavu izaći i koliko ćemo biti spremni.

Pozivamo sve ljubitelje košarke na utakmicu Cibona – Široki WWin. Dođite u subotu u 17 sati u Košarkaški centar Dražen Petrović i navijajte za Cibose!