Nakon domaće pobjede nad Partizanom u trećem kolu, Cibosi putuju na gostovanje kod Krke. Utakmica je u nedjelju 14. listopada u 18 sati.

Za razliku od Cibone, Krka je sezonu otvorila uvjerljivom pobjedom nad mađarskim Szolnokijem (71:56). Nakon toga uslijedio je poraz na gostovanju kod Partizana pa opet domaća pobjeda nad Zadrom (78:62).

Trener Mršić na konferenciji za novinare održanoj danas u Ciboni, rekao je: „Idemo u goste momčadi koja je u prva tri kola dva puta na domaćem terenu zabilježila uvjerljive pobjede. Znači, čeka nas domaćinska atmosfera! U momčadi Krke nekoliko je dobrih pojedinaca i mi ćemo pokušati otupiti njihove dobre točke te dobro odgovoriti na njihovu igru. Zadovoljan sam ovim tjednom u kojem smo radili na uklanjanju nedostataka i balansiranju fizičke spreme svih igrača. Bili smo dosta heterogena skupina, no uvjeren sam da ćemo u nedjelju izgledati bolje kao momčad nego u prethodne tri utakmice.

Trener je dodao da najvjerojatnije u nedjelju neće nastupiti Carter i Zubčić. Obojica su tijekom posljednje utakmice ozlijedila preponu i vjerojatno će se potpuno oporaviti do sredine sljedećeg tjedna i biti spremni za susret sa Zadrom 21. listopada u Draženovom domu.