Na današnjoj press konferenciji svečano je potpisan Ugovor o sponzorstvu KentBanke i KK Cibone.  U vrijeme kada se klub okreće novoj budućnosti, KentBank je postala važan sponzor kluba u ovoj sezoni 2012/2013.

Predsjednik Cibone g. Ivica Lovrić zahvalio je predstavnicima KentBanke na ukazanom povjerenju te što su prepoznali snagu kluba i ekipe. Gospodin Mehmet Murat Sabaz, predsjednik Uprave KentBanke izrazio je želju da postanu dio uspjeha ovog kluba s obzirom na važnost Cibone u Hrvatskoj. „Od malih nogu pratim košarku, još od tada pamtimo Dražena Petrovića koji je igrao u Ciboni i to je također jedan od razloga zašto smo se odlučili za ovaj klub.“ izjavio je g. Murat.

Prepoznavši hrvatski sport kao potencijal u kojeg je značajno ulagati i uz čiju se suradnju može ostvariti i promocija samog gospodarstva, KentBanka odlučila je sponzorskim ugovorom u sezoni 2012/2013 podržati košarkaški klub Cibonu.

KentBanka dio je turske grupacije Eksen Holding (Süzer Group) koja u srpnju 2011. godine preuzima Banku Brod d.d. i osniva KentBanku u Hrvatskoj. Portfelj Süzer Grupe je razgranat na građevinu, maloprodaju, financije, turizam i energetiku.