Ekipa Cibone uspješno je odradila pripreme u Daruvarskim toplicama. Trener Veljko Mršić po povratku s priprema izrazio je zadovoljstvo uvjetima koje su dečki imali. Osim toga, Mršić je pohvalio angažman cijele momčadi te dodao: „Jedini problem predstavljala nam je odsutnost reprezentativaca Marčinkovića i Mašića. Morali smo trenirati bez krilnih igrača pa su Krstanović i Zubčić morali igrati na vanjskim pozicijama tako da je bilo malo otežano trenirati. No, sve u svemu zadovoljan sam. Dečki su dali sve od sebe.

Sada je na redu jaki pripremni turnir u Španjolskoj. Cibosi već u srijedu putuju u Malagu i prva utakmica protiv Unicaje na rasporedu je u četvrtak navečer. U sklopu turnira još slijedi susret s Real Madridom u petak u 20:30.

Nakon sudjelovanja na turniru, momčad Veljka Mršića odigrat će još dvije prijateljske utakmice – u nedjelju sa Sevilliom i u utorak još jednom s Unicajom.

Put Španjolske neće krenuti Lovro Mazalin kojem je prilikom vađenja krvi pukla vena pa već dvadesetak dana ne trenira. Zbog ozlijeđene prepone pauzira i Marin Rozić.