Završetak sezone u svim selekcijama donio je konačni poredak klubova i finaliste Klupskog košarkaškog kupa „Dražen Petrović“. Po ukupnom zbroju bodova u seniorskoj, juniorskoj, kadetskoj i mlađe kadetskoj kategoriji Cedevita je prva sa 155 bodova, a Cibona druga sa 137 bodova. Cibona je osvojila bodove sa svim selekcijama te na taj način potvrdila da se u klubu ozbiljno radi s košarkašima svih dobnih skupina. Slijede KK Zagreb (125), KK Split (110), KK Zadar (63), KK Fenix (50), KK VROS Darda (42), KK Osječki sokol (39), KK Dubrava (39) i KK Rudeš (30).

Na jučer održanoj medijskoj konferenciji Klupskog košarkaškog kupa „Dražen Petrović“ predstavnicima KK Cibona i KK Cedevita svečano su uručene pozivnice za nastup u finalu koje će se održati u Košarkaškom centru Dražen Petrović 22. rujna 2012. godine. Finalni troboj Cibone i Cedevite, u kadetskoj, juniorskoj i seniorskoj kategoriji, bit će odličan uvod u novu sezonu.

Ovom prigodom također su predstavljene nominacije za izbor košarkaških naj osoba u 2012. godini u šest različitih kategorija. Ponosno ističemo da je u kategoriji dužnosnik godine nominiran direktor Košarkaškog kluba Cibona Zdenko Antunović. Za trenera godine, uz ostale, nominirani su i dosadašnji trener Vukova Jasmin Repeša i sadašnji trener Veljko Mršić. U kategoriji igrača godine nominirana su čak dvojica Cibosa, mladi i perspektivni Marko Arapović te iskusni kapetan Marin Rozić. Među nominiranim navijačkim skupinama su naši vjerni Smogovci. Svojim favoritima možete dati glas u razdoblju od 25. lipnja do 15. rujna putem portala Večernjeg lista ili putem sms-a na broj 60478 (2,40 kn/PDV uključen). U sms-u treba navesti ključnu riječ Kup te ime i prezime nominiranog kandidata odnosno navijačke skupine. Proglašenje pobjednika održat će se tijekom finala u Draženovom domu 22. rujna.