U nedjelju 22. siječnja Cibosi će u utakmici 18. kola ABA Lige gostovati kod Širokog.

Dvije momčadi susrele su se 30. listopada 2011., u 5 kolu ABA Lige, kada su Širokobriježani poraženi na Ciboninom terenu rezultatom 75:70. Na tablici ABA Lige Široki je trenutno na 6. mjestu s omjerom od osam pobjeda i sedam poraza te utakmicom manje. Vukovi su osmi s omjerom 8/8.

Mladoj momčadi Ivana Velića dodatni vjetar u leđa daje prednost domaćeg terena na kojem su ostvarili tri uzastopne pobjede, nad Zagrebom, Heliosom te prošlog vikenda nad Krkom. Za Cibosima je pak utakmica protiv Maccabija u kojoj su prvoj momčadi na ljestvici pružili odličan otpor i časno izgubili tek nakon produžetaka.
Na konferenciji za novinare pred utakmicu sa Širokim pomoćni trener Cibone Ivan Rudež rekao je: „Stanje u našoj ekipi je vrlo dobro. Svakim treningom vidi se sve veća želja i glad za pobjedama. Dobra je radna atmosfera, igrači su maksimalno koncentrirani na nedjeljnu utakmicu u kojoj žele pobijediti i uzeti potrebne bodove. Goran Suton ima problema s leđima i posljednja dva dana nije trenirao s ostatkom ekipe, no bit će fit za utakmicu. Široki ima mladu momčad koja odlično trči, odlično istrčava kontranapad i to im je jako oružje, ali rezultat njihove mladosti je i dosta grešaka. Na nama je da maksimalno iskoristimo njihove greške te ih transformiramo u lake poene. Naš je cilj ući muški, tvrdo u utakmicu i na kraju pobijediti.

Nedjeljna utakmica na rasporedu je u 17:00 sati uz izravni prijenos na Arena Sportu.