Cibosi će u petak, 27. siječnja, u 17:30 ugostiti Zlatorog iz Laškog. Trener Jasmin Repeša pozvao je gledatelje na sutrašnju utakmicu te istaknuo da Cibona, koja je u velikom bodovnom zaostatku na ljestvici ABA Lige, svakako ide na pobjedu doma.

U goste dolazi ekipa koju vodi bivši Repešin pomoćnik Ivan Sunara i koja, u odnosu na posljednji susret s Cibonom, kada je poražena na svom parketu (76:84), ima dvojicu novih igrača, Marka Popovića te Rašada Mahalbašića. Jasmin Repeša naglasio je da je riječ o upornoj ekipi koja se ne predaje lako.

Trener Cibone također je rekao: „Stanje u našoj ekipi je dosta ozbiljno budući da smo na posljednjoj utakmici protiv Širokog izgubili dva igrača – Tomislava Zubčića koji sutra sigurno neće igrati i Khalida El-Amina koji je vrlo upitan za sutra. Obojica imaju problema sa skočnim zglobom. Bez obzira na to, nemamo pravo razmišljati o bilo čemu osim o pobjedi. Želim da svi vidimo pomak u kvaliteti naše igre. Pristup je odličan, igrači daju sve od sebe, no problemi s ozljedama koče nas u realizaciji svega što želimo. Sutrašnjoj utakmici moramo se maksimalno posvetiti i pripremiti da ne bi bilo iznenađenja.