I dok s velikim nestrpljenjem iščekujemo završni turnir Kupa Krešimira Ćosića kao priliku za osvajanje prvoga trofeja u sezoni, Hrvatski košarkaški savez objavio je sastave momčadi Sjevera i Juga za predstojeću All-Star utakmicu hrvatske A1 lige, koja se u subotu, 12. veljače 2011. godine, održava u Metkoviću.

107617386RV010_KK_CIBONA_ZA

Domaću momčad Juga predstavljat će igrači Zadra Brandon Brown, Marko Car i Ive Ivanov, prvotimci Splita Toni Katić i Josip Sobin, Ivica Radić iz Alkara, Jure Škifić i Ivan Mikulić iz Borik-Puntamike, Hrvoje Puljko i Matija Poščić iz Kvarnera 2010., Mislav Perić i Nikola Došen iz Dubrovnika te Luka Žitko iz Trogira. S klupe će ih voditi prvi trener Zadra Tihomir Bujan i trener Splita Mladen Vušković.

 

U dresovima Sjevera nastupit će igrači iz mahom zagrebačkih klubova, s tim da najviše predstavnika – po četiri – daju Cibona i Zagreb CO. Naš klub daje neke od najatraktivnijih igrača na ovim prostorima: Bojana Bogdanovića, Leona Radoševića, Gordana Giričeka i Tomislava Zubčića. Od Mrava pozvani su Kruno Simon, Alex Renfroe, Luka Žorić i Mario Kasun, dok će Cedevita dati Dontayea Drapera i Damjana Rudeža. Iz A1 lige dolaze igrači Igor Peklarić (Zabok), Luka Petković (Brod-Svjetlost), Dario Šarić (Dubrava) te Ivan Krolo (Vrijednosnice OS Darda). S klupe će ih voditi trener Cedevite Aleksandar Petrović i trener Zaboka Dragutin Črnjević.