Giricek

Na Cibona.com ne dopuštamo da vam bude dosadno u ovim prvim danima Nove godine. Nakon Roka Stipčevića, koji je bio prvi gost rubrike Vi intervjuirate, svi čitatelji službenih internetskih stranica Košarkaškog kluba Cibona sada će imati priliku postavljati pitanja Gordanu Giričeku, prvom i najvećem pojačanju Cibone ove sezone.

Koliko je jak i moćan, Gira je pokazao već u prvom susretu, protiv Partizana, i to unatoč činjenici da godinu dana nije igrao košarku na ovako visokoj razini. A radi se o čovjeku čija je Cibona krajem devedesetih bila nepobjediva u Hrvatskoj i koji je kasnije ostvario grandioznu karijeru u CSKA, nekoliko NBA klubova (Memphis, Orlando, Utah, Philadelphia, Phoenix) i Fenerbahče Ulkeru. Ne propustite priliku pitati Giru o onoj staroj Ciboni, o njegovim NBA iskustvima, kontaktima s američkim košarkaškim legendama, razmiricama s Jerryjem Sloanom, zatim o reprezentativnoj kalvariji 2005. u Beogradu, povratku u matični klub i svoj grad…

Pisma sa svojim pitanjima za Gordana Giričeka šaljite na adresu pitanja-za-giru@cibona.com do nedjelje, 10. siječnja 2011. godine. Girine odgovore na najzanimljivija pitanja objavit ćemo u danima pred gradski derbi između Cibone i Cedevite, koji se igra u srijedu, 12. siječnja.