nagradnjaca

Dobitnik pete nagradne igre na Cibona.com, Ivan Stipčić, gledajući susret Cibona – Hemofarm s parketa uživao je u jednom novom iskustvu. “Super je bilo što se tiče doživljaja, prvi put sam imao priliku pratiti utakmicu s parketa, tako da je to za mene bio potpuno novi i drugačiji ugođaj. Drago mi je i što sam imao prilike obići klupsku trofejnu dvoranu.

Ivanu je naravno žao zbog Ciboninog poraza, a pripisuje ga mladosti i neiskustvu naše ekipe. “Dosta segmenata u našoj igri nije štimalo – skok, slobodna bacanja, neki tehnički detalji… Zasluženo je Hemofarm pobijedio, makar su naši dobro ušli u utakmicu. Pokazalo se da smo nažalost preneiskusni i da imamo premali fond igrača. Bilo bi zato dobro da se realiziraju ona pojačanja koja najavljuje trener Anzulović”, izjavio je Ivan, inače profesionalni novinar i stručnjak za odnose s javnošću, koji se odlično snalazi i s druge strane novinarskog diktafona.

Na ovu utakmicu poveo je svoga oca Mladena, velikog ljubitelja Cibone kojemu je šetnja trofejnom dvoranom i fotografiranje s Mihovilom Nakićem bilo prava nagrada za dugogodišnju privrženost zagrebačkoj košarkaškoj instituciji.

Cibonu prati još iz vremena kada je bila Lokomotiva, od 1970. godine i Svjetskog košarkaškog prvenstva u Ljubljani. Bilo je zadovoljstvo s Mladenom pregledavati fotografije Ciboninih trofejnih generacija iz prošlosti i slušati ga kako prepoznaje lica koja mlađe generacije teško da bi ikada prepoznale.

Ovu mladu Cibonu treba istrpjeti. Nadam se da će ekipa ostati na okupu nekih dvije-tri godine i uz poneko pojačanje i tehničko-taktičku zrelost znatno napredovati. Vjerujem da će to onda za koju godinu biti momčad slična onoj koja je osamdesetih osvajala naslove europskih prvaka”, rekao je Mladen Stipčić.