Ivana i Jelena na parketu 

Prva dobitnica nagradne igre na Cibona.com, zagrebačka Gospićanka Ivana Baričević, kao svoju pratnju na utakmicu Cibona – Cedevita povela je prijateljicu Jelenu Gubo. Ove sezone već je pet puta gledala Cibonu pa je itekako meritorna za ocjenjivanje igre:

“Naši su se nekako provukli do pobjede, ali zaslužili su ju iako ih je onaj centar ubijao”, izjavila je nakon utakmice Ivana misleći na odličnog Amerikanca Corsleyja Edwardsa. “Radošević se zato pokazao vrlo dobrim, imao je nekoliko atraktivnih poteza.”

 

Košarku Ivana prati još od školskih dana, kada je i trenirala kraljicu igara, no gledati ovakav derbi s parketa moralo je i njoj predstavljati nešto posebno.

“Iako sam puno puta bila na utakmicama, ovo večeras je bilo odlično. Na ovim mjestima može se puno intenzivnije doživjeti utakmica. Puno se više čuju komentari igrača upućeni sucima, tako da to zna biti smiješno.”

 

I dok je Ivana redovita posjetiteljica Ciboninih utakmica ove i prošlih sezona, Jeleni je ovaj posjet Draženovom domu bio povijesni prvi. “Bilo je super, napeto, zabavno, dinamično. Atmosfera je bila jako nabrijana. Cibosi su pred kraj malo pali, ali su se uspjeli vratiti u samoj završnici. Najupečatljivije mi je bilo to što kad sjediš na parketu, kao da igraš s njima u terenu. Super je!” kaže oduševljena Jelena, čiju je ulaznicu potpisao Bojan Bogdanović. To će Jelenu, koja je radeći u banci okružena samim muškarcima, učiniti glavnom “facom” na poslu idućih dana.