NagradnaIgra-VIPparket

Od ovoga tjedna u NLB ligi ulazimo u ritam odigravanja utakmica jednom tjedno i to vikendom, što je dobra vijest za sve vas koji ste zadnjih mjeseci htjeli pohoditi koju utakmicu Cibone u Draženovom domu, a niste to mogli jer je Cibona gotovo uvijek bila domaćin radnim danom. U sljedeću nedjelju, 23. siječnja 2011. (17h), naš suparnik je gradski rival s kojim od ove sezone dijelimo dvoranu – Zagreb Croatia osiguranje.

 

Prvu našu međusobnu utakmicu ove sezone, u kojoj je Cibona nominalno bila gost, riješili smo u svoju korist, a da tako bude i u nedjelju, možete pomoći i svi vi navijači dolaskom na utakmicu i glasnom podrškom Ciboni.

 

I za ovu utakmicu priređujemo nagradnu igru s nagradama ekskluzivnim za Cibona.com. Sudjelovati mogu svi koji na adresu e-pošte nagradnaigra@cibona.com pošalju svoj odgovor na pitanje tko im je drugi najdraži igrač Cibone u povijesti i zašto. Tražimo vašeg drugog najdražeg igrača u povijesti jer jasna stvar da nam je svima prvi najdraži Dražen.

 

Najsretniji od vas dobit će dvije ulaznice za VIP parket za veliki gradski derbi između Cibone i Zagreba CO. Ime dobitnika ili dobitnice objavljujemo večer prije utakmice.