KK «CIBONA» Zagreb
SKUPŠTINA KLUBA

Zagreb, 16. prosinca 2010. godine

PRIOPĆENJE

Skupština  KK «Cibona» Zagreb, Tuškanac 1a, na svojoj Izvanrednoj sjednici održanoj dana 16. prosinca 2010.godine, donijela je slijedeće

ZAKLJUČKE:

  1. Predlažemo Skupštini Grada Zagreba da na slijedećoj redovitoj sjednici 20.12.2010.g. uvrsti, kao točku Dnevnog reda, saniranje KK «Cibona», a radi sveobuhvatnog rješavanja financijskih i drugih problema Kluba.
  2. Za postupak sanacije  KK «Cibona» nudi  Gradu Zagrebu kao svoj doprinos , ustupanje vlasništva i vlasničkih prava na nekretninama u svom vlasništvu, po cijeni utvrđene vrijednosti od strane agencije Zagrebačke banke «ZANE» . Dogovorom bi se  regulirala pitanja iznosa i dinamika isplate kako bi se omogućilo Klubu normalno funkcioniranje i sudjelovanje u domaćim i međunarodnim natjecanjima.
    • Razrješava se dužnosti sve članove UO-a, i to:
      Vlatko Previšić,  Boris Lalić, Branko Lampl, Velimir Vuga, Ivan Lažeta, Hrvoje Bujan, Mladen Šutalo, Drago T. Majher, Boris Uzelac
    • Usvaja se ostavka Ive Jelušića na članstvo u Skupštini Kluba,
    • Uvjetno se prihvaćaju ostavke na članstvo u Skupštini kluba za g. V. Previšića, B. Lalića i B. Lampla do usvajanja na slijedećoj Skupštini Kluba koja je zakazana za dan 22.prosinca  u 10,00 sati.
    • Primljena je informacija o usvojenim ostavkama predsjednika Kluba  Vlatka Previšića i  članova Izvršnog odbora Branka Lampla i Borisa Lalića.

Na temelju podnijetih Zaključaka sa Skupštine Kluba predlaže se Gradu da dostavi imena kandidata za organe upravljanja klubom.

Predsjedavajući Skupštini:

Mihovil Nakić-Vojnović