tomislav_zubcic_buducnostPred Cibonom je teško gostovanje u Podgorici gdje u 12. kolu NLB lige igra protiv Budućnosti. Utakmica počinje u 19:15 sati, a subotnji protivnik trenutno je u samom vrhu sa sedam pobjeda koliko su ih ostvarili i slovenski predstavnici Krka i Olimpija.

U sjeni događanja vezanih uz trenutačnu klupsku situaciji i odgovor koji je gradonačelnik Bandić poslao nezadovoljan odlukama koje su donesene na izvanrednoj sjednici Skupštine kluba, momčad je otputovala u Podgoricu gdje će biti oslabljena izostankom Leona Radoševića. Centar Vukova zbog rupture mišića ostao je u Zagrebu, a njegovo je mjesto zauzeo Stipe Krstanović.

Najveći će problem umornim i ozljedama načetim Cibosima (Zubčić, Bogdanović) biti agresivnost igrača Budućnosti. Svih 40 minuta biti će potrebno držati koncentraciju na visokoj razini kako bi se prekinula serija poraza i došlo do pozitivnog rezultata.

Dok su igrači ovdje i ja ću biti s njima. Biti ću posljednji koji će otići. Unatoč porazima i svim problemima koje imamo nismo se u niti jednoj utakmici osramotili. Borbu i želju nam nitko ne može osporiti koliko se god trudili. U Podgorici ćemo također dati sve od sebe – poručio je na odlasku trener Cibone, Zdravko Radulović.