zdravko_radulovic“Među svim tim pričama o poslovnim prostorima, ostavkama, dugovima i svemu ostalom, najmanje se govorilo o navijačima Cibone, a vi ste i pokretanjem ove grupe i pozivom na utakmicu s Radničkim pokazali da ste naša ogromna snaga i naše najveće blago. Bilo mi je jako drago kad sam vidio koliko vas ima okupljenih, takva podrška je trebala i meni i igračima. Zato sam zajedno s igračima inicirao da cijena ulaznice za Radnički bude snižena.

Žao mi je što osobno nisam na Facebooku da se i sam uključim u grupu i svima osobno zahvalim. Volio bih osobno upoznati ljude koji su pokrenuli ovu grupu i također im se zahvaliti.

Želim vas sve pozvati da dođete na utakmicu s Radničkim, ali i zamoliti da se sve ovo ne pretvori u bunt protiv gradske vlasti jer Cibona je iznad politike. Važno je samo da se Cibona spasi i zato vas molim da protiv Radničkog bude civilizirano navijanje za Cibonu kao što bi bilo da se igra protiv Real Madrida, da vaša i naša snaga pokrene odgovorne ljude i da se konačno riješi problem.”