Prof. dr. sc. Vlatko Previšić
Zagreb, 18. studenog 2010.g.

UPRAVNOM ODBORU KK CIBONA
Zagreb, Savska cesta 30

Predmet: OSTAVKA na dužnost predsjednika KK Cibone i Upravnog odbora kluba

U postojećim teškim materijalnim okolnostima, koje su osobito intenzivirane posljednjih nekoliko mjeseci, i kojima se ne nazire skoro rješenje, osjećam svoju moralnu odgovornost i nemoć da višegodišnje nagomilane financijske i funkcionalne probleme kluba riješim.

Umjesto bilo kakva obrazlaganja svoje ostavke, jer sam od početka svoga izbora za predsjednika Kluba jedino radio na pokušajima saniranju zatečenog teškog stanja, sva su moja nastojanja medijski praćena i poznata. Tome u prilog je preslika (u privitku), današnjeg kratkog teksta obraćanja predsjedniku Skupštine grada Zagreba i gradonačelniku grada Zagreba te predstavnicima vlasti i političkih stranaka u svezi ključnih uzroka, pojava i prijedloga mogućeg razrješenja teškog materijalnog stanja kluba, što ga u ime članova Upravnog odbora i svoje osobno, prenosim javnosti.

Zahvaljujem svima s kojima sam u proteklo vrijeme svoga kratkog mandata surađivao u radu kluba u obostranim željama da pokušamo „na životu“ održati nacionalno-kulturni i športski simbol grada – KK Cibonu.

Svoju ću statutarnu obvezu sazivanja Izborne skupštine i formalne predaje dužnosti izvršiti  slijedećih dana.

Uz poštovanje i pozdrave,
Prof. dr. sc. Vlatko Previšić