Nakon nepuna dva mjeseca sezone Delaš odlazi iz Cibone!

Nakon nepuna dva mjeseca sezone Delaš odlazi iz Cibone!

Nakon nepuna dva mjeseca sezone Mario Delaš odlazi iz Cibone. Delaš je tijekom ljeta došao na posudbu iz Žalgirisa, a litavski klub odlučio ga je povući i usmjeriti u Šiauliai, treći po snazi litavski klub koji igra Eurokup. Utakmica protiv Barcelone bila je zasad posljednja koju je Mario Delaš odigrao u Ciboninom dresu.

Delaš je kod Zdravka Radulovića imao veću minutažu tek početkom sezone, no kako nije bilo većeg učinka, u posljednje vrijeme igrao je manje. Oprostio se s 23 minute protiv Barcelone uz šest poena (dvije trice u drugoj četvrtini).

Sveukupni učinak 20-godišnjeg Splićanina u Ciboni bio je na tri poena i 2,2 skoka po utakmici za nešto više od 16 minuta po susretu u NLB ligi, dok je u Euroligi igrao više, 20-ak minuta po utakmici, uz prosjeke od 4,3 poena i 3,2 skoka.

Zdravko Radulović će tako u nastavku sezone na visokim pozicijama ostati na Leonu Radoševiću, Dragi Pašaliću i trenutno ozlijeđenom Juri Laliću, a moći će pomoći i Tomislav Zubčić, koji je dosad češće igrao na niskom krilu.

Autor S.M.