106788700RV019_KK_CIBONA_ZAPred ispunjenom dvoranom Košarkaškog centra Dražena Petrovića Cibona je u četvrtak pružila dostojan otpor aktualnom europskom prvaku Barceloni tijekom većeg dijela utakmice. Završilo je 75:94 uz 26 koševa najboljeg strijelca utakmice Bojana Bogdanovića.

Ricky Rubio predvodio je Barcelonu s 18 koševa i četiri asistencije, Joe Ingles zabio je 16, dok je Terrence Morris zabio 15 koševa. Kod Cibone je Leon Radošević s 14 koševa i šest skokova bio dobra podrška Bogdanoviću.

Ono po čemu će se najviše pamtiti ova utakmica je podrška koja je s tribina pratila Cibose. Posebno impresivno djelovala je trominutna šutnja na kraju prvoga poluvremena, u kojoj su sudjelovali svi navijači kao da su takvu usklađenost dugo uvježbavali.

Iz Košarkaškog kluba Cibona ide zahvala svima koji su podržali klub na ovoj utakmici i tako podarili nezaboravnu uspomenu svima prisutnima, uključujući goste iz Barcelone. Sudeći po njihovim reakcijama, doživljaje iz Zagreba još će dugo prepričavati.