Košarkaši Cibone poraženi u utakmici drugog kola euroligaške skupine C. Bolja je od domaćina u Draženovom domu bila momčad turskog Fenerbahçea 73:68.

Nije mnogo nedostajalo da Cibonina mladost pobijedi iskusnijeg i kvalitetnijeg suparnika. Utakmica je bila otvorena sve do samoga kraja u kojem je turski predstavnik bio bolji za onoliko koliko i kazuje konačni rezultat susreta.

Na krilima Drage Pašalića Cibona je dobro otvorila utakmicu i u petoj minuti imala vodstvo 10:9. Svih deset koševa ubacio je pritom centar zagrebačke momčadi, gađavši u tom periodu 2:2 za dva i tri poena. U istoj minuti statistiku je lijepo upotpunio i sa pet skokova. Ipak, problemi s osobnim pogreškama su kočili u ovom susretu startnog centra domaće momčadi koji je uskoro morao i na klupu, pa je do kraja sakupio tek koju minutu više i dva koša više u odnosu na uvod utakmice.

Cibona je, ipak, zadržala priključak ponajviše zahvaljujući Bojanu Bogdanoviću (15 koševa), ali i Leonu Radoševiću koji je odigrao dobru i hrabru utakmicu završivši ju s 16 ubačenih koševa i četiri uhvaćene lopte. Dobar je bio i Tomislav Zubčić s 11 poena i sedam skokova.

U pobjedničkoj momčadi Nevena Spahije statistikom se istaknuo Tarence Kinsey, strijelac 17 koševa. Što se hrvatskog dvojca tiče, puno više od Marka Tomasa (sedam poena, četiri izgubljene lopte) u napadu je pokazao Roko Leni Ukić. Ubacio je playmaker Fenera 14 koševa i i imao četiri asistencije u drugoj pobjedi svoje momčadi u jednako toliko utakmica.