Purger je naštimao ruku, 20 koševa uz 4 trice

Cibona u finalu krenula sa dva poraza i nakon toga malo tko je vjerovao da se Vukovi mogu vratiti. No slavlje u Zadru neće imati nikakvu vrijednost ako večeeras Cibona ne pobijedi i osvoji naslov Hrvatske! Sve to zna i Robert Troha:”Ovih 2:2 stvarno zvuči predobro nakon što su nas vjerojatno već svi bili otpisali. Bila bi velika šteta to ne iskoristiti. Odigrali smo obrambeno puno bolje. Gordon je stvarno stisnuo Stipčevića koji je nešto pogodio, ali nije imao slobodu kreacije. Još moramo popraviti kontrolu skoka, a ostalo zadržati.

Zna Troha i da će bez pomoći navijača biti teško slaviti protiv Zadra:”Nadam se da će navijači doći i dati nam vjetar u leđa. Nadam se i da nam ovo nije posljednja utakmica u ovom sastavu.

Sezona je do sada bila vrlo dobra, unatoč dva poraza u finalima (NLB Liga i Kup):”Bila je turbulentna sezona i bilo bi lijepo da ju završimo uspješno. Taj nam naslov treba da dokažemo da nismo gubitnička momčad, jer bi i nakon trećeg izgubljenog finala ostao takav dojam, bez obzira na to što smo sve prošli.

Podjsetimo, za naslov NLB Lige nedostajalo je šest desetinki dok je za plasman u 1/4 finala eurolige Cibona bila bila kratka za dva koša.

Utakmica je na rasporedu u 18:00 sati, karata ima još malo i pozivamo sve navijače da što prije dođu i osiguraju svoje mjesto u dvorani Dražena Petrovića.