Cibona na teško gostovanje u 24. kolu ide uz dosta problema: Vukušić i Krušlin su ostali u Zagrebu, Hoskin nije u punom trenažnom procesu zbog ozljede. Uz sve to, i Mula ima problema iz utakmice protiv Zagreba kada je ozlijedio desnu šaku. Sunara ne traži alibi:\”Vukušićeva ozljeda gležnja zahtijeva mirovanje, a kod mladog Krušlina radi se o ozljedi hvatišta tetive. Također, večer uoči puta Hoskin je napustio trening prije vremena. Nije dobro, pogotovo što igramo protiv momčadi velike energije gdje nam je svaki igrač vrlo bitan. No, imamo i mi širinu i uvjeren sam da će igrači dobro reagirati protiv FMP-a.\”

Lukša Andrić je samo kratko rekao:\”Svako je gostovanje u Beogradu teška utakmica pa će takva biti i sada. Mi idemo pobijediti, kao i uvijek. Oni su mlada momčad, trkački vrlo agresivna i sposobna. Naš je zadatak to pod svaku cijenu zaustaviti, igrati što smirenije. I to je ono što bi moglo odlučiti utakmicu.\”

Za Cibonu će sutra po prvi put zaigrati i najnovije pojačanje, Corey Williams, iza kojeg je svega nekoliko treninga s momčadi.