Igra se 9.kolo Eurolige i Cibona će ugostiti Unicaju iz Malage. S Malagom stiže bivši kapetan Cibone Davor Kus. Utakmica je na rasporedu u 18:15 u četrvrtak uz izravan prijenos na drugom programu HTV-a.

Na današnjoj konferenciji za novinare, uz trenera Cibone sjedio je portorikanac Larry Ayuso:
\”Vrlo važna utakmica kod kuće. Važno je pobjediti i vratiti samopouzdanje. Unicaja je prva u skupini i znamo da će nam biti teško. Moramo se boriti, pobjeda bi nas vratila na pravi put. Mislim da je bitno popravit skok, koji nam je stvarao probleme u zadnjim utakmicama. Ako budemo igrali kao momčad sve je moguće.\”
Joke Vranković trener Cibone, kao igrač je odigrao puno utakmica protiv najjačih ekipa u Europi, i zna da Cibona mora odigrati maksimalno da bi došla do pobjede.
\”Smatram da nam pobjeda može donijeti puno dobroga. Zna se da je Unicaja jako dobra ekipa, prvi su u našoj skupini. Čeka nas teška utakmica i veliki je izazov za nas da ostanemo bez poraza kao domaćin u Euroligi. Moramo odigrati više nego dobro u svakom detalju naše igre, i zato očekujem 100% pristupa ekipe.\”

Blagajna pred dvoranom će se otvoriti u 15 sati. Prije toga ulaznice za utakmicu mogu se kupiti, kao i uvijek u Fan shopu koji se nalazi u Ciboninom prolazu.