\”Ponosan sam na svoje igrače. U ovom cirkusu u kojemu smo se našli u završnici PH niti u jednom trenutku nismo gubili glavu. Kad smo odlazili na ražanj u Zadar u četvtoj utakmici, pokušali smo dati sve od sebe i to nam se vratilo kroz ovu utakmicu koju smo odigrali briljantno, osim jednog dijela druge četvrtine gdje smo pali. Mislim da je ovo najvrijednija titula otkada sam ja trener Cibone, prvenstveno zbog ovog cirkusa koji je napravljen od završnice PH. To nije imalo veze s regularnošću igre.\”

Kapetan Cibone Davor Kus:\”Zadar se koncentrirao na neke okolne stvari, a ne na samu igru i to im se na kraju osvetilo. Ovo je jedna od naših najboljih utakmica sezone, ali ne smijemo zaboraviti nastupe u Euroligi kad smo pobijeđivali puno bolje momčadi nego što je to Zadar.\”

Chris Warren:\”Nakon treće utakmica motivirali smo se. Zadrani su da nas mogu dobiti, no pokazali smo da smo bolji. Publika je bila sjajna. Dali su nam energiju. Volio bih da imamo ovakvu publiku svaki dan. To igrače samo dodatno motivira. Ovo je bila jedna od naših najboljih ovosezonskih utakmica. Odigrali smo odličnu obranu i bili smo agresivni u napadu. Zakucavanje \”u facu\” Gečevskom je bilo posebno:). Uvijek gledam highlightse. Uživam u tome i drago mi je što sam onako zakucao.\” rekao je Warren za kojeg se još ne zna gdje će nastaviti karijeru iduće sezone. Nadamo se u Ciboni 🙂