U vrlo napetoj završnici Cibona je slavila protiv Joventuta s 77:74 u 13. kolu skupine B Eurolige. Junaci pobjede 77:74 su Kus i Warren koji su tricama u posljednjoj minuti vratili Cibonu u egal, da bi Andrić koševima iz slobodnih bacanja potvrdio pobjedu.

Gledatelji su večeras u Draženovu domu svjedočili odličnom prvom i očajnom drugom poluvremnu Cibone. Juventut je 90 sekundi prije kraja košem Archibalda poveli sa 73:69, a vukovima u drugom poluvremnu nije ništa uspijevalo. Ipak, napeta završnica je završila na strani Cibone: Kus je na ulasku u zadnju minutu nakon prodora i dodavanja Wisniewskog ubacio tricu za 73:72, a nakon toga Warren ubacuje još jednu za prednost Cibone od 75:73. Gosti ubacuju samo jednu bacanje u idućem napadu, a smireni Andrić desetak sekundi do kraja pogađa oba slobodna donosi pobjedu ciboni (77:74).

Nakon utakmice Anzulović je bio zadovoljan:\”Što da kažem? Ovakve se utakmice dobivaju jednom u sto puta. Ovih šest pobjeda i cijela sezona – to je iznad svih očekivanja i naše realnosti s obzirom na probleme s početka sezone. Ti su se problemi mogli vidjeti tijekom drugog poluvremena. Prvih 20 minuta smo odigrali briljantno. Da nismo imali 11 izgubljenih lopti imali bi preko 20 koševa prednosti. Trkački smo bili odlični. U drugom dijelu nismo bili u stanju trčati, jednostavno smo ostali bez energije. Živjeli smo od šuta, a to je znak nemoći. On nas je doveo u ponor, a na kraju nas je sretno i izvukao. Mi imamo odlične igrače, ali samo ako igramo kao momčad. Kad počnemo individualizirati, dolazi do problema. Naš najbolji igrač Kus je jedva stajao na nogama u drugom poluvremenu. To je produkt velike potrošnje mojih igrača. Zbog toga, ovih šest pobjeda je stvarno veliki pothvat. Čestitam igračima i opraštam im poraz od Union Olimpije u Ljubljani. Prolazak dalje? Mislim da smo zaslužili u Top 16 i nadam se da ćemo to osigurati. U Rimu ćemo morati odigrati pravu utakmicu i pokušat ćemo pobijediti, kao što to uvijek i činimo.\”

Recimo još samo da je u skupini B, Partizan iznenađujuće pobijedio u Ateni Panathinaikos sa 93:80, dok je Unicaja jedva slavila protiv Lottomatice 68:66.