Cibona je poražena u 6. kolu Eurolige na gostovganju kod Joventuta koji je do pobjede došao presingom (83:73). Za domaćine je odličnu utakmicu odigrao mladi (samo 16 godina!) Ricky Rubio s pet otetih lopti i isto toliko asistencija:\”Rubio je čudo. Njegova zrelost, smirenost i sportska drskost za tu dob su nevjerojatne\” nako utakmice je istaknuo Danko Cvjetićanin, koji je utakmici nazočio kao NBA skaut.

Sinoć je kod Cibone najbolji bio warren s 20 te Vrbanc s 15 koševa. Slijedeći susret Cibona igra već u nedjelju u gostima kod mlađeg brata u Trnskom.

Odmah nakon dolaska u Zagreb iz Španjolske momčad je otišla ravno na trening:\”Nije to neki jaki trening, tek rekuperacijski, da se osvježe nakon duga puta. U subotu normalni trening, u nedjelju ujutro šuterski – i to je to. Nemamo vremena za više.\”

Zula je svjestan da su Cibosi u Trnskom favoriti:\”Znamo, i ne bježimo od toga. Ali, ono što mene zanima je maksimalna koncentriranost, i respekt prema protivniku. Njih ne smijemo podcijeniti. Nema opuštanja. Znamo da će se Zagreb napaliti na nas i to nije ništa novo, na nas se svi pale, to je naša sudbina s kojom živimo. Namjeravam priključiti momčadi Vedrana Morovića koji nije išao s nama u Španjolsku, no njegovo pravo zdravstveno stanje znat ću tek prije početka utakmice.\”

Bilo je poslije utakmice i navodom sukobu na relaciji Zula – Warren:\”Ne Warren? Ma, to je sve već riješeno, mora se zanti red, regule ponašanja. Ogriješio se o klupsku disciplinu u poluvremenu utakmice (šutnuo bocu s vodom) i zbog toga nije igrao u nastavku susreta u Badaloni. kažem, odavno smo mi to riješili, nema nikakvih problema i svi konkuriraju za sastav.\”