Iako Zadar zauzima tek 13. mjesto, pressica uoči derbija Cibone sa Zadrom uvijek je zanimljiva. Zanimljivo je i to da brat trenera Cibone, Vladimir Anzulović igra u Zadru.

Zula je rekao što očekuje od momčadi ali i od navijača:\”Očekujemo podršku naših navijača, baš kao i protiv Partizana. Sigurno ćemo im pokazati jednu dobru utakmicu. Gledali smo Zadar u utakmicama protiv Bosne i Širokoga, analizirali sve. Zadar je po meni vrlo kvalitetna momčad, pokriveni su na svim pozicijama, imaju širinu. Meni se osobno jako sviđaju.\”

Zula ne prihvaća ulogu favorita, koja bi po tablici bila na strani Cibone:\”Možda jedino po rezultatima, iako mi u taj susret ulazimo kao i u svaki do sada. I ne mislim da smo izraziti favoriti.\”

Što se tiče dosadašnji hutakmica u NLB ligi, ne vjeruje da je ovo maksimum, posebno se to odnosi na razigravače:\”Mislim da kod njih ima još puno prostora za napredak. Zapravo, kada pogledam utakmice koje smo do sada odigrali jedina je zapravo konstanta dobra obrana, u napadu smo igrali bez konstante, iz utakmice u utakmicu se tu dosta razlikovalo. Playmakeri su dobro igrali protiv Partizana, dok igrom u Širokom ne mogu biti zadovoljan. Ali, kasno smo se svi zajedno našli ove utakmice nam služe još uvijek kao predigra za Euroligu.\”

Dobitnici ulaznica za 4. kolo NLB Lige!

Nakon tri pobjede Cibone u NLB ligi, večeras dolazi momčad Zadra.Utakmica počinje večeras u 20:00 sati, a sretni dobitnici su:

° Mario Volović
° Igor Ilčić
° Luka Denona
° Robert Horvatek
° Mirela Stričak

Sretni dobitnici su u svoj mailbox dobili informacije kako će podignuti karte, a ostalima želimo više sreće drugi put.