Momčad Cibone je danas, odmah nakon ručka krenula prema Širokom Brijegu, gdje ih očekuje Široki Eronet u susretu 3. kola NLB lige. Dražen Anzulović je pred sam put izjavio:\”Gledali smo snimke s obje utakmice Širokobriježana, i mogu reći da nas ne smiju zavarati njihova dva poraza na startu NLB lige ABA. Radi se o dobroj momčadi, koja je, vidi se to na snimkama, imala dobrih faza igre tijekom utakmica. Ono što ću zahtijevati od mojih igrača je puna koncentracija tijekom cijelog susreta, ne smije doći do opuštanja, jer tada ne možemo nikoga dobiti.\”

Cibona ima 2:0, domaćini 0:2 na početku lige: \”Ne smiju nas zavarati te pobjede, treba i dalje inzistirati na opreznosti. Uostalom, obje su utakmice bile različite, u kvalitativnom smislu. Pristup je u obje bio dobar, to je zajedničko objema utakmicama. Što se tiče oscilacija, nije to čudno, takovih će oscilacija biti još tijekom sezone, mada se nadam sve manje. Mogu reći da utakmica protiv Partizana možda i nije realan odraz trenutnog stanja.\”

Što se tiče pojačanja iz Amerike, Anzulović je imao dosta problema uoči početka lige. \”Nisu baš najbolje shvaćali što se od njih traži, no čini mi se da već ide na bolje. Uostalom, što prije shvate biti će svima bolje. Mislim da polako idemo svi u dobrom smjeru.\”

Naravno, Cibosi u Široki Brijeg idu po novu pobjedu: \”Mislim da za to imamo i snage i znanja, samo treba na terenu sprovesti u djelo dogovoreno.\”