Cibona je slavila u Širokom Brijegu, svladavši domaćine s 63:78 (19:23, 16:17, 18:18, 10:20). Cibona nije do pobjeda došla lako, ali su ipak upisali nova dva boda. Prve tri četvrtine rezultat je bio u egalu (+5 za Cibonu), da bi tek u posljednjih 10 minuta Cibona napravila konačnu prednost.

Trener Širokog, Edi Dželalija, nakon susreta je izjavio: \”Čestitke Ciboni na zasluženoj pobjedi. Mi smo i ovaj put pokazali visoku dozu borbenosti što me raduje. Raduje me također što smo u jednoj ovako teškoj utakmici pružili prigodu mladim igračima. Njihov razvoj prioritet je kluba i u tome ćemo ustrajati. Presudan je bio velik izbor kvalitetnih igrača kod gostiju. Njihova statistika sve govori. Kod nas bi Ivan Opačak trebao biti lider momčad. Ovaj put podbacio je, nije mi jasno što se s njim događa. Sve u svemu, nisam nezadovoljan. Natjerali smo Cibonu na 17 izgubljenih lopti, ako to nešto znači.\”

Trener Cibone Dražen Anzulović: \”Zadovoljan sam pobjedom i čestitam svojim igračima zbog toga. Nije ovo bila laka utakmica. U napadu smo imali dosta problema, bili smo jako spori. No, znali smo što nas čeka na Pecari. Pripremili smo se za to. Za tri dana opet nas čeka teška utakmica i trebalo je zadržati svježinu. Kad je bilo najpotrebnije igrači su iskazali samopouzdanje i idemo dalje.\”