Raspoložena Cibona, o kojoj svi pričaju u Zagrebu zadnjih dana, s pola snage pobijedila je Pivovarnu Laško s velikih 93:64 (23:14, 24:13, 29:15, 17:22). Nakon prvih 20 minuta, Cibona je imala +20, pa je Zula odlučio odmoriti važne igrače za utakmicu 3. kola TOP16 Eurolige, prije svega Penna i Davisona. Priliku je večeras dobilo novo pojačanje Cibone, Taliek Brown koji je iako ne poznaje momčad i akcije odigrao solidnu utakmicu: ubacio je 4 poena (šut iz igre 50%), ukrao je dvije lopte i jenom točno asistirao. Prvi dojam pozitivan, ako ostane Cibonaće dobiti vrlo brzog i dobrog igrača.

Što se tiče rezultat, treba spomenuti da je Cibona već u 24. minuti ubacila dvostruko više poena no što je primila: bilo je 58:29, a najveća razlika zabilježena je u 30. minuti +36, bilo je 78:42.

Zula je nakon tekme bio kratak: \”Važan mi je bio pristup ovoj utakmici, i sa njime sam zadovoljan, ali samo u prve tri četvrtine. Najvažnije je da smo se sačuvali ozljeda i da spremni dočekujemo Benetton u srijedu. Što se Browna tiče, vidi se da je školovan i mogao bi dobro doći, iako je još rano za konkretnije ocjene. Markota nije bio u sastavu zbog nediscipline, no nadam se da će već od ponedjeljka biti normalno u sastavu.\”

Trener gostiju ?okić na kraju je mogao samo čestitati domaćinima: \”Čestitam Ciboni na pobjedi i dobrim igrama u Euroligi, nadam se da će pobijediti i Benetton. Nama je teško igrati bez prvog playmakera. Utrakmica je riješena već u prvom poluvremenu, kasnije se igralo samo za čast.\”