U trenucima kada za nagradnu igru dolazi u prosjeku oko 150ak poruka dnevno, u klubu je održana pressica povodom sutrašnje utakmice 3. kola Eurolige između Cibone i Benettona. Zula je svjestan situacije u kojoj se klub našao, ali ne želi euforiju među igračima i ponavlja da je svaka pobjeda veliki uspjeh za Cibonu:\”Benetton igra modernu i vrlo kvalitetnu košarku. Najprepoznatljivija stvar njihove igre su česte promjene taktike tijekom same utakmice. Trener Blatt voli rotirati, a mi smo spremni za svaku situaciju. U svakom slučaju, mi smo fokusirani na svoju igru i nećemo se prilagođavati protivniku, igrati ćemo svoju igru i pokušati prisiliti Benetton da se prilagodi nama. Na sreću, svi igrači su spremni, osim Davisona koja ima problema s leđima, ali vjerujem da će biti spreman za sutrašnji susret.\”

Jurica Žuža je najavio punu dvoranu, što svjedoči i potraga za ulaznicama:\”Trener nam je objasnio da nema pritiska pred ovu utakmic, jer su već rezultai koje smo postigli iznad svih očekivanja. Naravno da ćemo pokušati doći do pobjede, i što je najvažnije ovaj put ćemo imat punu dvoranu iza sebe što nam je veliki motiv za još jednu pobjedu u EL.\”

Što se tiče ulaznica, u prodaji je ostalo nešto više od 2500 karata, a sretnici koji su dobili karte za sutrašnji susret su:
° Stipe Pejić
° Danijel Kučak
° Tomislav Hlupić
° Andrej Čar
° Ivana Galetić

Ostalima želimo više sreće, još je dosta utakmica pred Cibonom u Zagrebu:-)!

Cijene karata su vrlo popularne (20, 30, 40, 50, 60 i 80 Kn), a možete ih naručiti i preko Interneta!