Nakon sjajne i vrlo važne pobjede u Istanbulu nad Efes Pilsenom (treći put ovo sezone) Cibonu očekuje susret 21. kola GYL, kada u Zagreb dolazi Pivovarna Laško. Dražen Anzulović dao je svojim igračima u petak ujutro slobodno, trenirali su tek navečer, u vrijeme održavanja utakmice (17:00 sati).

Zula ne dozvoljava igračima samohvalu i uživanje u pobjedama, jer jednostavno nema vremena. Nakon velikih pobjeda u TOP16, sve misli su usmjerene prema utakmici GYL: \”Mi se pripremamo ozbiljno za svakog protivnika, bez obzira na ime i trenutnu poziciju na tablici. Respektiram svakog protivnika i neću dozvoliti igračima opuštanje na utakmici s Pivovarnom. To je dobra momčad i zaista me čudi njihova trenutna pozicija na tablici. Imaju nekoliko kvalitetnih igrača na koje ćemo morati obratiti posebnu pozornost. Zato je jako važno ozbiljno ući u taj susret, maksimalno koncentrirani. Treba zaboraviti emocije iz prošle utakmice s Efes Pilsenom, ali i ne razmišljati još o slijedećem protivniku, o Benettonu. Sve dok ne riješimo problem zvan Pivovarna Laško, tek tada se možemo okrenuti srijedi i susretu s Benettonom u Zagrebu, u okviru 3. kola Topa 16 Eurolige.\”

Zula napokojn ne brine oko ozljeda igrača: \”Nakon dugo vremena smo kompletni, nema bolesnih niti ozlijeđenih. Nadam se da će do utakmice stići i izlazno pismo za Talieka Browna, našeg novog playmakera, kojem bi to mogla biti premijera u dresu Cibone. On je došao na sedmodnevnu probu, vidjet ćemo nakon probnog roka hoćemo li ga angažirati ili ne.\”

Cibona.com je i za ovu utakmicu, kao i za svaku utakmicu u Zagrebu do sada, nagradila vjerne navijače s besplantim ulaznicama. Sretnici su
° Davor Kovač
° Nasrin El Gharni
° Ivana Zelić
° Mario Volovic
° Sladjana Ereš

Dobitnicima čestitamo, a svi ostali papirić mogu kupiti na balagajni kluba ili preko Interneta.