Četvrti poraz zaredom Cibone dogodio se sinoć u Zagrebu. Bolji je bio Zadar s 85:86 (20:17, 22:22, 20:20, 23:27). Cibona je krenula sa minusom, u 3. minuti Zadar vodi 7:0. Ipak, u slijedeće tri minute Cibona ulazi u igru pa nakon ubačaja Markote vode 10:9. Vodila je Cibona sa šest poena u 26. minuti (55:49), a Zadrani su uzvratili u 36. kada su vodili 78:72. Na koncu je do izražaja dšla duža klupa Zadra, što je na kraju utakmice potvrdio i njihov trener Vlado Vanjak: \”Igram sa deset igrača, imam ih dovoljan broj za rotaciju, a pripremam i Oršulića kao jedanaestoga\”. S druge pak strane Cibona umorna, nekako izmoždena, ovoga puta i bez Bennetta Davisona, koji nije ni ulazio u igru jer ima problema sa Ahilovom tetivom.

Završnica utakmice bila je zanimljiva, Cibona nije uspjela kontrolirati reket, nisu uspjeli iskoristiti probleme s osobnim pogrešakama Zadarske visoke linije, dok su s druge pak strane gosti zapravo sve svoje posljednje poene osim s linije slobodnih bacanja, poentirali kroz zicere u reketu. U posljednjoj minuti Penn je pogodio dva slobodna bacanja za 82:83, no pola minute prije kraja Gečevski pogađa koš za 85:82 i srećom po Vukove ne iskorištava dodatno slobodno bacanje. Nakon toga Kus, nakon prekršaja Vladovića 16 sekundi prije kraja, stavlja oba slobodna bacanja za 84:85, a samo dvije sekunde kasnije Oliver nakon prekršaja Kusa, pogađa jedno od dva za 86:84. Cibona u tom trenutku traži minutu odmora. Scoonie Penn sedam sekundi prije kraja pogađa jedno od dva slobodna bacanja za 86:85, tri sekunde nakon toga Oliver promašuje s linije slobodnih bacanja oba šuta i Ciboni je ostao posljednji napad. Nažalost nisu ga iskoristili kako treba, Penn je pokušao nekom asistencijom prema Kusu, no lopta je završila u autu. Na kraju će trener Anzulović reći da je potpuno nelogično u četiri sekunde pokušati odigrati napad sa dva dodavanja, no to je izgleda zalog nagomilanom umoru Cibosa.

Vlado Vanjak, trener Zadra, još je dodao: \”Zahvaljujem se Zadarskoj publici koja nas je došla bodriti, mislim da smo se odužili dobrom utakmicom. Bila je neizvjesna, bilo je nekih tehničkih propusta, no moram reći da sam zadovoljan igrom svojih košarkaša. Iskoristili smo i Cibonin umor.\”
Dražen Anzulović, trener Cibone, dodao je: \”Čestitam Zadru na pobjedi, bila je to odlična utakmica, a da smo i mi pobjedili nebi bilo nezasluženo. Imamo vidnih problema u rotaciji centara, posljednje koševe dobili smo upravo iz polaganja u reketu. Kod mojih igrača postoji želja i volja za pobjedom, i dobrim dijelom utakmice sam zadovoljan, no nažalost umor i problemi s ozljedama učinili su svoje.\”