Cibona je izgubila susret 9. kola GYL u Zagrebu od Vojvodine 85:100 (17:23, 20:32, 25:20, 23:25). Od početka utakmice Cibosi nisu u utakmici, priznao je to na kraju utakmice i trener Anzulović. Dozvolili su gostima da se razigraju u prvom poluvremenu, tako da su svi pokušaji u drugom poluvremenu ostali nažalost samo na pokušajima.
Cibona je razigrala svog protivnika:u drugoj četvrtini gosti su se odlijepili na značajniju prednost, najprije je u 14. minuti bilo 15 razlike za njih (18:33) da bi najvišu prednost stekli u 17. nakon trice Miloševića za 24:45.

Na kraju utakmice trener Anzulović je rekao: \”Nije me začudila ova utakmica jer sam skautirao Vojvodinu i znao kako i na koji način igraju. Evidentno je da mi nismo bili u utakmici, pogotovo u prvom poluvremenu. Nitko nije imao ni želje ni volje igrati obranu, a s obzirom na naše napadačke limite na takav se način utakmica ne može dobiti. Mi očito fizički nismo u mogućnosti pružiti dvije kvalitetne utakmice u razmaku od tri dana.\”

Gostujući trener Gašić dodao je: \”Respektirali smo Cibonu kao momčad koja igra Euroligu, ali i znali njihove velike probleme s ozljedama i bolestima. Pokušali smo limitirati njihove udarne igle u momčadi i to smo uspjeli. Ovaj naš mladi sastav uspio je zadržati visoki nivo koncentracije i agresivnosti u obrani. Mi želimo igrati brzo iako naši igrači još nemaju neko veliko igračko iskustvo i zato me pomalo i čudi što smo Ciboni uspjeli.\”