Za utakmicu 7. kola, trener Anzulović u Zagrebu je ostavio Baždarića, Perinčića te Rančića, zbog boli u ozlijeđenom skočnom zglobu.
Na pressici je Zula kratko rekao:\”Za pobjedu će nam trebati puno kvalitetnija igra u obrani, ali i u napadu nego li u Poljskoj. Jer, dva Amerikanca, Henderson i O\’Bannon, nabijaju jaki tempo igre i na njih ćemo trebati posebno pripaziti. Ali, nisu samo oni opasni, Zvezda je ove godine sastavila vrlo jak i kvalitetan tim. Ono što nama sada treba je više pameti u igri. Mislim tu prvenstveno na prepoznavanje situacija na terenu, na čitanje protivničkih akcija.\”

Zula ne može biti zadovoljan skok igrom svoje momčadi:\”Evidentno je da imamo problema u skoku, i to nastojimo riješiti kroz trening. Samo, sve je manje prostora za treniranje, između Prokoma i Zvezde imali smo samo jedan pravi trening na kojem smo se pokušali pripremiti za Beograđana. Skautirali smo ih dobro, pogledao sam nekoliko njihovih kaseta s utakmica protiv Laškog, Olimpije, Hemofarma …\”

Moguća ozljede Mate Skelina, nakon utakmice s Poljacima, je prošlost. Nakon povratka u Zagreb i jednog odrađenog treninga bol je nestala i Mate je spreman otišao u Beograd.