U 15. kolu Cibona VIP poražena je od Reflexa 93:97 (17:20, 31:30, 13:24, 32:23), po treći put u godinu dana. Prvo je poluvrijeme bilo izjednačeno, i jedni i drugi bili su tricaški raspoloženi (Cibona je gađala 9/13, Reflex 6/6). Nakon vodstva Cibone od 9:4 Reflex radi seriju 10:0, pri čemu Cibona baš i nije igrala obranu. U drugoj četvrtini Cibona vraća serijom 10:0 i sa 27:33 dolazi na 37:33.

Treća je četvrtina zapravo i odlučila utakmicu, u 26. minuti je 64:54 za goste. Nakon što su u 27. minuti Anzulović i Popović dobili tehničke pogreške Reflex odlazi na gotovo nedostižnu prednost, u 28. minuti ona je iznosila najvećih 72:54.

Cibona se vraća i nakon serije 25-7 dolaze na 79:79 nakon dva slobodna bacanja Rozića, pet minuta prije kraja. Tada Bojan Popović ubacuje 8 poena zaredom i minutu i pol prije kraja Reflex ima 93:87. Zagrepčani se vraćaju u igru košem i dodatnim bacanjem Martona Badera i tricom Marina Rozića i u završnicu se ulazi sa 93:93, nakon pogrešaka u obrani gostiju. Tada ?orđe Mićić ubacuje svoje jedine poene na utakmici, a Marko Popović 10 sekundi prije kraja promašuje oba slobodna bacanja a njegov prezimenjak Bojan, inače najbolji igrač utakmice, iz slobodnih bacanja donosi Reflexu pobjedu.

Dražen Anzulović, trener Cibone: “Utakmica bez žara, ne možeš niti očekivati bolje kada primiš kod kuće 97 poena. Neki su moji igrači imali kalkulantski pristup utakmici. Imao sam ideju odmarati neke igrače, točno, Žižić je ozlijeđen, a htio sam odmarati Vrankovića i Popovića, no morali su igrati više jer su Bader i Morović iskrenuli zglob na utakmici. Igrali smo katastrofalno u obrani. Čestitam protivniku na pobjedi.

Trener Boško ?okić: “Bila je to lijepa utakmica, ulovili smo Cibonu u procjepu između dvije možda njima najznačajnije utakmice, između Partizana i Prokoma. Trener Anzulović je vjerojatno odmarao neke svoje igrače zbog Prokoma u četvrtak. Ne mogu biti prezadovoljan, no prvi puta smo dobili utakmicu u kojoj smo primili preko 90 poena. Napad nam je bio spor.