Nakon pobjede na pressici na Zulinom licu se vidjelo zadovoljstvo:”Zadovoljan sam utakmicom, maksimalno smo disciplinirano odigrali, prema dogovoru. Kvalitetom mojih igrača pobijedili smo, igrali dobro 3 četvrtine. Bojao sam se svježine Olimpije, no kvaliteta je bila na našoj strani.”
S druge strane, trener Union Olimpije nije bio zadovoljan:”Moja momčad je potpuno nadigrana. Igrači su bili previše nervozni i bez samopouzdanja. Nisam zadovoljan jer sam očekivao da će se utakmica odlučiti u zadnjoj četvrtini, a ne već na poluvremenu.”

Isto tako, u svlačionici Vukova bilo je veselo:
Marko Popović
“Jako smo dobro ušli u utakmicu. Olimpija nije pogodila ono što joj je inače znalo ulaziti. Dobro smo se pripremili za njih, odlično ih “snimili”, i već u prvom poluvremenu u biti riješili susret. Navijači su nas dobro pratili, pa je onda i sve ostalo lakše. Bilo je i dosta protunapada što govori i o našoj obrani.”

Andrija Žižić
“Puno smo igrali ove sezone protiv Olimpije, odlično se međusobno poznajemo. Izgleda da nam odgovara njhova igre.”

Josip Sesar
“I u prijašnjim smo utakmicama pokazivali da možemo igrati protiv Olimpije, pogotovo u Zagrebu. Ušli smo super borbeno i što bi rekao trener, pametno.”

Bariša Krasić
“Pokazali smo da smo najbolji kada je najpotrebnije. Možda po formi u posljednje vrijeme nismo bili na najboljoj razini, pa je bilo i određenog pribojavanja. No, “stisnuli” smo se i mislim da je i rezultat pokazatelj realnog odnosa snaga tijekom cijele utakmice.”

Jurica Golemac
“Ušli smo maksimalno u utakmicu, svih 12 igrača dalo je 120 posto, prvih 25 minuta odigrali smo da vjerojatno nismo mogli poželjeti bolje. Nadam se da će u nedjelju biti punija dvorana i da ću osvojiti svoj drugi naslov u Goodyear ligi.”